vlashoek
Achtergrond_vlashoek-01.jpg

Vlashoek

Ten zuidwesten van De Repel te Lage Zwaluwe ontwikkelt Maas-Jacobs samen met woningstichting Woonvizier het plan ‘Vlashoek’. Het plan is verdeeld in meerdere fases, de eerste fase is reeds uitverkocht en de bouw van fase 1 zal starten in het najaar van 2019. In navolging op fase 1 zal de verkoop van fase 2 in het najaar van 2019 van start gaan.

 


FACEBOOK

Like de Facebookpagina van Vlashoek en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

 

Het plan

De tweede fase bestaat uit 14 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaand geschakelde woning en 8 rijwoningen. Op de website worden binnenkort impressies geplaatst om een beeld te geven bij het project.

Het traditionele ontwerp van de woningen kenmerkt zich door de fraaie gevelsteen. De woningen zijn voorzien van een warmtepomp en zijn volledig gasloos. Om de woningen aan uw specifieke woonwensen te laten voldoen bieden we diverse opties aan. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw op de begane grond, dakkapel op zolder etc.

Schermafbeelding 2018-11-15 om 10.30.29.png

De Locatie

Vlashoek is gelegen in Lage Zwaluwe, een dorp met een natuurrijke omgeving. Het plan ligt centraal in het dorp met alle voorzieningen op loop- of fietsafstand.

Lage Zwaluwe is gunstig gelegen tussen Dordrecht en Breda. Zo bent u in circa 15 autominuten in Breda of Dordrecht. Vanaf het plan ‘Vlashoek’ bent u binnen enkele minuten op de A16 of bij het treinstation Lage Zwaluwe.

 

De planning

De verkoop van fase 2 zal in het najaar van 2019 plaatsvinden, het verkoopteam staat voor u klaar om u nader te informeren. Zodra er voldoende woningen zijn verkocht, zullen de voorbereidingen op de bouw voortgezet worden.

 
Schermafbeelding 2018-11-15 om 10.41.34.jpg

 

Inschrijven

Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Akkoord dat de gegevens worden verstrekt aan de betrokken makelaars? *
 


Makelaars


Biemans Made Makelaardij

T. 0162 - 67 24 24

E. info@biemansmade.nl

bm.png

Q Makelaars

T. 085 - 040 62 00

E. info@qmakelaars.nl

qm.png